Ons koor

F:e-m@il

F:e-m@il werd opgericht in 2000 door Nadia Loenders, zij is nog steeds onze dirigent en haar enthousiasme en kunde als stempedagoge en koordirigent hebben ons al heel wat gedenkwaardige concerten doen beleven.

Wil je haar beter leren kennen? Ga dan zeker even naar de pagina ‘Onze dirigente’

Repetities

F:e-m@il repeteert in Lummen in studio Mudanza en dit 2 keer per maand op zaterdagavond van 19.00-22.00u.

Nieuwe partituren worden uitgedeeld en gelezen op de repetities, het instuderen gebeurt thuis zodat er tijdens de repetities veel aandacht kan gaan naar de koorklank en samenzang/stemvorming in koorverband. Hiervoor is het dus wel nodig dat je noten kan lezen en enige zangervaring en scholing komen wel van pas. Voel je echter niet geremd om eens een stemtest te komen afleggen als je interesse hebt om mee te zingen. Het huiswerkgedeelte valt echt wel reuze mee en is heel erg leerrijk.

Concerten

F:e-m@il organiseert ongeveer 2 maal per jaar een eigen concert zowel een klassiek concert als een popconcert. Om de paar jaar studeren we ook een groter werk in en werken we samen met projectzangers. Verder worden we ook vak gevraagd om zowel in Belgiƫ als in Nederland samen te werken met andere koren of orkesten en soms om een mis te verzorgen.

Jaarlijks komen we zo aan een 6-tal concertmomenten.

 

Funmomenten

F:e-m@il is een hard-werkende groep toffe dames die naast zingen ook graag de sociale kant van het leven wat animo inblaast. Wij proberen elk jaar een weekend samen erop uit te trekken om te zingen en te socialisen en verder proberen we ook om een paar keer per jaar in grotere of kleinere groep een concert bij te wonen van andere koren of muziekverenigingen.

Naast een bestuur heeft F:e-m@il ook een kledingcommissie, dit klinkt niet alleen erg chique … het zorgt vooral voor heel wat leuke animo als we eens met een heel ander kleurenpallet dan het klassieke zwart op het podium verschijnen !